KURSISTER UDTALER

“Da jeg for 2 år siden mødte Kirsten Stendevad havde jeg ingen anelse om hvilke store forandringer jeg skulle gennemgå. Jeg tror mange af os går og leder efter ro og glæde udenfor os selv. Jeg har fundet den indeni, introduceret til yogaens kraft, med ny indsigt i det feminine og det maskuline, kontakt til mit skød og mit hjerte, langt mere kærlighed til mig selv og alle omkring mig og ikke mindst kærlighed til livet af hjertet tak.”

Rikke Nørgaard

Først og fremmest tak for et meget skønt forløb indtil videre.

Jeg vil meget gerne rose formatet, da jeg er vild med kombinationen af online forløb, facebookgruppe, ETV, yoga og det fysiske fremmøde. Det er skønt, at der er så meget at vælge imellem, så jeg/man kan tilpasse det til både tid og humør. (…)  Tak fordi du altid er nærværende og viser din helt fantastiske evne til at omfavne alle slags mennesker. Det er meget inspirerende og er i virkeligheden nok noget af det vigtigste, som jeg har taget med mig.

Maria T
Det har været et fantastisk år! Givende, nærende. Det flytter og rykker, og jeg sad ikke så konstruktivt i mit familieliv, som jeg trods alt gør en stor del af tiden, hvis ikke det var for de nærende pauser, det feminine forløb forærer mig. Indholdet er fantastisk.(…) det er så kæmpe en gave at være en del af dit gudindeforløb, og jeg er dybt taknemmelig for, at du kom til Aarhus!
Tine S.

Kære Gudinder

“Tusind tak for en dejlig inspirerede år .
Det har været fantastisk at være sammen med jer .
Mit liv føles dejlig let og der er skabt skønt balance .
Uden jer vil jeg aldrig være den jeg er i dag .
Tusind tak.
Speciel mange tak til dig
Kirsten Stendevad for den fantastiske arbejde du har lagt i denne gudinde kursus.
Du en fantastisk kvinde, enestående.”

Kasia J

“Jeg er simpelthen SÅ taknemmelig og glad for at være del af denne proces med skønne inspirerende og powerfulde dig samt alle de andre fantastiske kvinder. Selv om mit år har været præget af at komme oven på igen efter stress og udbrændthed, og jeg derfor ikke har haft overskud til at gå all ind med diverse opgaver eller alle vores mandags-gudinde-møder, så har jeg alligevel fået en masse ud af det. Hver gang vi nærmer os d. 1. i måneden, glæder jeg mig til at pakke gaven fra dig ud og se, hvilket emne jeg nu skal modtage hvilken inspiration til.”

“For første gang i dette forløb følte jeg, at jeg faktisk var i stand til at være helt til stede og bare nyde gudinde-mødet her i august. Det føltes lidt a la at komme hjem. Din evne til at skabe kvinde-netværk og til at løfte gudinderne frem i os finder jeg dybt fascinerende, og jeg lærer lige så meget af det, du deler online og live, som af din måde at gøre tingene på. Jeg elsker at møde passionerede mennesker, som forstår at “walk the walk”!!!”

“Jeg oplever, at vore fb-gruppe er et trygt rum, hvor der altid er nogle klar til at møde en med kærlighed og støtte. Det er fantastisk!!! En del af min healing af stress og udbrændthed ligger i dette forløb, for her har jeg fundet andre kvinder, som tænker/føler/reflekterer/filosoferer/prioriterer/whatever a la mig. Sensitive og powerfulde kvinder, som alle bare søger at leve det bedst mulige liv med nydelse og med autenticiteten i behold. Det har hjulpet mig til ikke at føle mig forkert i en tilstand, som ellers ofte råber på at slå sig selv endnu mere oven i hovedet, at være omgivet af mennesker, som egentlig spejler der, jeg er i livet, såvel som der, hvor jeg gerne vil hen. Og det er blevet ganske naturligt for mig at række ud til en gudinde for sparring i stedet for at ringe til en af de “gamle” veninder, da disse veninder stadig sidder pænt fast i hamsterhjul og det gamle paradigme.”

“Hvis jeg på nogen som helst måde kan skabe rum til det i økonomien, vil jeg elske at deltage i endnu et forløb hos dig til næste år. Det der feminine business kunne vist være ret interessant, hvis du kørte sådan et hold igen… Det trækker i hvert fald i mig…”

Leanne L

Jeg har virkelig fået en øjenåbner eller rettere er blevet bekræftet i rigtig mange af de udfordringer og synspunkter jeg har.

Det betyder at jeg ikke er ‘alene’ eller forkert med mine tanker, som jeg af og til har følt ifht. min mand og veninder.
Jeg synes der er så meget guld i forløbene og jeg glæder mig hver eneste gang jeg skal afsted. Jeg elsker det rum og den frihed der er i vores mødeaftener.

Jeg synes du på en meget fin måde får feminin bevægelse, stilhed og information til at gå op i en højere enhed. Det betyder så meget.

Optagelserne fra undervisningen er fantastiske

Månedlige fokusemner er super godt.

Så herfra mig et KÆMPE TAK fordi jeg har muligheden for at være en af gudinderne

Det giver så meget værdi for mig

Helle Hchampdeluxe.dk

Indholdet oplever jeg som rigtig spændende og udviklende. En rigtig god fordeling af teori, praktiske udfordringer, opgaver. Du formidler på en skøn måde og med en autencitet, som virkelig rammer. Sjov, medlevende, empatisk…..

Anne Mette N.
Online kursist

Jeg har været meget glad for at gå på forløbene.

Det har været nogle inspirerende temaer, som du har taget op og jeg har fået øjnene op for sider af mig selv, som jeg ikke anede, jeg rummede.

Det har tillige været dejligt at være i et forum udelukkende med kvinder.

Forventninger til forløbet havde jeg ikke nogen af, da min beslutning om at deltage blev truffet meget hurtigt ud fra et par veninders anbefalinger.

Vejen blev ligesom vist mig – og jeg har bestemt ikke fortrudt.

Jeg er SÅ glad for at være med og føler, at en helt ny verden har åbnet sig for mig, så det er i høj grad mig som takker.

Vibeke L

Kurset har givet mig en tættere kontakt til min feminine essens og mit skød. Det har givet mig en større tro på min feminine kraft. Jeg har brugt komme ned i kroppen øvelserne meget. Det har været berigende at være med i kvindefællesskabet.Det har været fint med at mødes 1 g/ mdr., i en travl hverdag. Der er så meget “stof” i materialet, at jeg vil lytte det igennem flere gange.

Anne Grethe L.

Jeg har fået genetableret kontakten til min powerfulde feminine kraft, og skabt balance i mine maskuline evner, til gavn og glæde i både mit private liv og i min business. Kirsten formår på en ubeskrivelig smuk og stærk måde at videregive mod, tillid, respekt og viden, så jeg hele vejen har følt mig set, hørt og favnet. Hun formår med power, blidhed og humor at lede vejen til større samhørighed og balance – både indeni hver enkelt, samt imellem relationer. Kirstens forløb får mine varmeste og taknemmeligste anbefalinger.

Camilla Schou, camillaschou.dk

Jeg har fået åbnet op omkring min egen sensuelle side, som jeg kunnne mærke ikke helt kom til udtryk før, men som jeg er blevet vild med.
Jeg kan nu mærke mig selv som kvinde igen, inkl. min maskuline side. Jeg er blevet bevidst om, hvilken styrke og mod til at handle, jeg har.

Jeg tør stå frem, også når det er svært.
Alle de øvelser vi har haft har åbnet op til at genfinde min balance.

Jeg er blevet klar, og sætter nu grænser for, hvad jeg vil og ikke vil.

Jeg har fået åbnet mit hjerte og arbejder målrettet i mit eget tempo på min vision.

Jeg tager nu ansvar, i kærlighed.

Så tak Kirsten hvad du har givet mig og jeg har
taget til mig.

Line

Dybden i dette forløb er mad for min sjæl.

Jørdi

Det har været et på alle planer inspirerende år. Du er en formidabel underviser der med engagement, livskraft og autencitet holder rummet og hver og en af os. Du har skabt et rum, som i en verden hvor alle er sig selv nærmest, nærer og løfter troen på relationen. Relationen til os selv og til hinanden. Med næsegrus beundring og taknemmelighed.

Nille Bechkunstner og ophavskvinde til “Butterflies & Pussytales”, der blev undfanget i den kollektive DHS energi i Århus 2016

Kirsten er min store inspirator. Det har været et dybt udviklende år for mig, jeg har taget ejerskab af mit skød, min krop min feminine energi på måder og områder jeg slet ikke anede eksisterede i mig. Kirsten underviser med megen kærlighed og glæde som er yderst smittende, der er glæde og latter i hendes nærvær. Samtidig er der respekt og stor seriøsitet om emnet. Kirsten deler med stor viden, indsigt og visdom i det hun giver videre. Jeg kan kun med stort hjerte anbefale Kirsten.

Christie Harper

Kirsten, du er mit store forbillede. Ikke bare en fantastisk og smuk kvinde. Men også utrolig livsklog, hjertevarm, empatisk, og et helt igennem vidunderligt menneske. Tak for rejsen:-) I am out of words. It has been such a pleasure. Af hjertet tak

Bettina

Det har været et inspirerende kursus, som har åbnet for nye og helt
ukendte veje i mig og MHS og som har ændret mit forhold til mit skød og min
sexualitet for altid.
Du løfter vibrationen og for så mange, i så stort et perspektiv, at det
påvirker os alle, universelt. Det er SÅ stort.

Margit


VERDEN KOMMER IKKE I BALANCE
FØR DU OG JEG GØR.

VIL DU VÆRE MED TIL AT TAGE LEDERSKAB FOR EN LYS FREMTID?

KURSISTER UDTALER

“Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirstens forløb. Det er livstransformerende! God inspiration, skønne mennesker og en masse personlig udvikling.”

“Jeg synes, det er prisen værd. Det kan næsten ikke gøres op…..for det er en totalt transformerende udvikling at følge kurset, når man tager redskaberne til sig.”

“Kvantespringet har absolut levet op til mine forventninger, og meget mere end min vildeste fantasi.”

“Kan klart anbefale kurserne til andre, især hvis man ønsker sig forandring. “

“Jeg har fået så meget mere nydelse ind i mit liv og lært, hvordan jeg selv kan være med til at skabe det jeg ønsker mig.”

“Jeg har rykket mig 100.000% Jeg vil anbefale det til alle, som drømmer om at leve et fantastisk liv…”

“Kan kun anbefale dette forløb til alle… En rigtig døråbner på mange planer.”

”Uddannelsen er en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort for mig selv. Kirsten skaber et uhøjtideligt og varmt rum, hvor hun præsenterer alle sine vilde redskaber. I kraft af det fælles rum, vi som gruppe har skabt, har jeg oplevet en indre transformation, som fortsætter med at sætte spor i det ydre på forskellige planer.”

“Forløbet levede i meget høj grad op til mine forventninger – faktisk fik jeg en masse, jeg ikke vidste, jeg kunne forvente at få…”

“Jeg er glad for den investering jeg har gjort i mig selv – den kan ikke rigtig pris sættes.”

“TAK for alt det, jeg har fået på kvantespringet– det er så utroligt betydningsfuldt for mig!”

“For nydelsens skyld kunne jeg tage hele forløbet igen!”

REFERENCER

KOLLEGER SIGER

“Hun bærer en dyb, indre entusiastisk ild, som efterlader alle inspireret og oplivet. Hendes slags er sjældne, men hun udgør det for mange med sine enestående evner og drive til at gribe livet og dets muligheder.

“Kirsten er en højt kvalificeret facilitator og formidler. Hun er altid velforberedt, klar og fængslende med hendes dedikation og stærke stemme. Jeg oplever også Kirstens professionalisme i sin evne til at tale ikke kun til, men snarere med sit publikum på en livlig, aktuel og inspirerende måde. Mine varmeste anbefalinger “

“Kirsten Stendevad er en usædvanligt inspirerende og lysende kvinde og formidler. Hun har en sjælden evne til at ud over de forhindringer, mange af os lader os standse af, og hun smitter os med sin begejstring for nye tanker og ideer. Hun er altid på forkant, især indenfor netværk, kvinder og den nye tids bevidsthed.”

“Kirsten er en fantastisk underviser og en mega rollemodel for kvinder i den vores tid. Hun laver ikke bare nogle gode forløb, det er nogle VILDT gode forløb.”

“Du er til alle tider den mest inspirerende person jeg kender.”

“You are a major leading mentor in the spotlight with an important message to the world. Go tell it.”

“You are an extraordinary woman. I hold you very close to my heart.”

“You are an amazing woman – a seeker of Truth. You were born to inspire others at all levels, in all areas.”

Kirsten Stendevad kan noget helt særligt, og de sidste 3 år, har jeg valgt hende som min mentor.

Min business er vækset på alle planer og i den proces og udvidelse, har jeg sprængt mit indre glasloft for, hvad jeg troede var muligt – flere gange.

Udover Kirsten’s skarpe intuition, har de fælleskaber med andre kvinder været balsam, støtte, spejlende, inspirerende og kærlige.

Anbefaler kontakt hende, vent ikke.


KURSISTER UDTALER


”Forretningsmæssigt, så rykkede jeg mig meget, forstået på den måde at jeg er blevet fuldstændig selvstændig nu og er blevet etableret med mit eget kommunikations bureau med kunder. Så det et ret stort skridt. Det forløb jeg har været i hos Kirsten var utroligt godt til at rykke mig og hjælpe mig med at se det højeste i mig selv, tro på mig selv, og gå efter nogle af de ting jeg rigtig gerne ville opnå, til trods for tanker som “det bliver svært og hårdt” og “kan jeg nu klare det.”

Forløbet hjalp i forhold til min familie hvor jeg blev bedre til at tackle problemer. Jeg blev også bedre til at se det fulde glas i stedet for det halv tomme glas. Så forløbet kan ændre hele ens livssyn ret markant. Jeg har fået rigtig meget ud af det på rigtig mange fronter.”

—Annemarie Jørvad (idag kommunikations direktør i medicinalbranchen)

”Jeg har været officer i hæren i en del år, og jeg havde på fornemmelsen at hvis man skulle igennem med noget, så skulle man være firkantet og ikke vise for meget af sin kvindelighed, for så ville man ikke blive taget seriøst. Når jeg har den ide inde i mit hoved, så er det nok også det jeg udstråler og så var det også sådan det blev. Men Kirsten formåede jo altså at sige, nej man kan godt være feminin og stadig blive taget seriøst. Så idag tør jeg være mere kreativ, klæde mig mere kvindeligt og nyde nuet i stedet for at bekymre mig om fremtiden. Det ændrede noget inde i mig, og jeg følte at hun formåede at komme langt med mig.”

—Ingeborg Stein Nielsen – idag iværksætter

”Første gang jeg oplevede Kirsten til et foredrag og mærkede hendes fantastiske energi, vidste jeg, at jeg måtte deltage på et af hendes kurser. Det endte med at blive den internationale Global Goddess Leadership uddannelse i 2012. Lige tiltrækker lige, og Kirsten tiltrækker fantastiske kvinder på sine kurser og uddannelser. Det har givet mig et netværk af skønne kvinder over hele verden, nogle af dem føles som venner for livstid. Inden uddannelsen, manglede jeg netværk, eller vidste i hvert fald ikke hvordan jeg skulle bruge det jeg havde. Det jeg lærte på Kirstens uddannelse har gjort en kæmpe forskel i både mit private og professionelle liv.”

—Janne Hedengran Burchardt – Terapeut, mentor og kursusleder. www.janneburchardt.dk


”Jeg har brugt Kirstens uddannelses forløb meget til at være en base og støtte i forbindelse med at jeg startede op som selvstændig i et andet land. Jeg har været utrolig glad for at lære feminint lederskab, da min verden er meget teknisk og mande domineret, hvor det ellers kan være svært at holde fast i sig selv. Jeg er begyndt at synge og  jeg har taget en sanger uddannelse og er begyndt at skrive sange selv. Interessant nok har jeg både fået fokus på mine styrker og mere high power, men der er også kommet meget ydmyghed og taknemmelighed ind i mit liv med i processen.

—Kirsten Hasberg – Founder, CEO hos Energy Democracy TV, idag PhD

”Kirsten har virkelig formået at sætte nogle ringe i vandet, som har stor effekt.

Jeg oplever at rigtig mange kvinder har, ved at deltage på Kirstens forløb, har fået inspirationen, klarheden og styrken til at føre deres visioner ud i livet.

Der er opstået mange nye netværk og samarbejder.

Kirsten tør tænke stort og visionært, både for sig selv, men ikke mindst for de mennesker hun er i berøring med og som hun ukueligt og vedblivende støtter.”

—Elene Petersen – Psykomotorisk terapeut, massage terapeut, trivsels og stresscoach, samt mindfulnessinstruktør


”Jeg beundrer din viljefasthed, når det gælder at se det større potentiale i dine kursister – og at holde os fast på at se det større perspektiv selv – også når det er svært og lysten til at gemme sig er stor. For mig har det fungeret rigtig godt at forløbet er kørt over flere måneder, hvilket har givet ro til at arbejde med værktøjer måned for måned og implementere det der virker. Templet har været en virkelig god base i forløbet og jeg har fået rigtig meget ud af både at kunne gå tilbage og tjekke op på ting.

Generelt har jeg virkelig nydt at komme ind i ”rummet” regelmæssigt og få lov at slippe alt, for at kunne tage imod nye måder at tænke og rumme verden. På den måde har jeg fået lov at bruge mig selv – og se mig selv i et helt nyt lys og jeg ved at det for altid vil ændre den måde jeg ser mig selv – og hvad jeg kommer til at bidrage med på den baggrund.

…”Jeg har været “trigget” rigtig mange gange undervejs i dette meget feminine univers – hvilket er superskønt. Jeg har fået et helt andet billede på, hvad det med balancen mellem yin og yang går ud på og har fået konkrete værktøjer til at komme i balance igen, når det glipper for mig eller når jeg går i mit ”bare klø på krise”.”

—Sophie Hovdekorp – Selvstændig, Founder of Lets Play Future – www.letsplayfuture.com

”Jeg har været meget usikker på mig selv og kunne ikke se hvad jeg kunne, men Kirsten har virkelig fået mig til at forstå at jeg kan noget som mange andre ikke kan, og det har selvfølgelig bedre selvværd og tillid til fremtiden.

Man går altid løftet fra kurserne. Selv de dage hvor man har mistet håbet, går man derfra og svæver på en sky.

Kirsten har en fantastisk energi, hun formår jo at vende selv det værste der kan ske for en mor, og stråle.

Hun er et energibundt og ser storheden i hver enkelt person. Hun er der virkelig for hver enkelt og hun er meget nærværende, hun viser at hun bliver berørt.

Jeg tror ikke der er ret mange der kommer til Kirsten uden at få ændret deres liv.”

—Annastasia Damgård Lysdal – nu under uddannelse

“Dit virke som mentor for iværksættere har betydet en revolutionerende ændring for mig i hvordan jeg nu og fremover driver min forretning.

“Du har flyttet mit perspektiv med hensyn til arbejde. Fra maskulint knokle paradigme, til feminint flow. Du har som rollemodel og mentor vist mig at resultater sagtens kan lande fra sjov og nemhed. Og at effektivitet ikke skal måles i, hvor meget tid vi ligger i arbejdet.

“Du har vist mig, hvad netværk og videndeling betyder for fremtidens virksomheder, og at samarbejde, kreativitet og personlig vækst ikke kan udelades, hvis vi vil være succesfulde. Samtidig går du til hele verden med et nysgerrigt drive, piller de bedste dele ud og deler gavmildt af alle dine erfaringer.

Med din konstante inspiration, din styrke og også sårbarhed er du et af mine allerstørste forbilleder.

“Af hjertet tak, for at være katalysator for det paradigmeskifte.”

—Paprika Lassen – Transition Coach, Consultant, Writer & Spiritual Mentor

”Jeg fornemmede at det Kirsten kunne tilbyde, ville være et godt tiltag for mig i mit aktuelle ståsted i livet, og tilmeldte mig hendes uddannelse i feminint lederskab.

Jeg blev blæst bagover allerede i mit første møde med Kirsten, som jeg oplever som et stort, smukt, entusiastisk, varmt og anerkendende menneske.

Jeg oplever Kirsten som uselvisk, oprigtig og nærværende og nysgerrig interesseret inden for sit felt.

Jeg oplever at hun er i konstant personlig og faglig udvikling, udbygger sin vidensbank og deler ud af sine erfaringer.

Kirsten er en dygtig frontløber og iværksætter og stråler i sit lys.

Hun evner på smukkeste vis at forene storhed og ydmyghed i sit arbejde med at føre mennesker sammen i diverse netværker inden for personlig udvikling og business.”

—Mette Vestergaard

Da jeg startede på Gudindeskolen var jeg udpint på alle områder af mit liv.

Jeg var lige blevet skilt, jeg havde sagt mit job op, min økonomi var helt elendig og holdt mig vågen om natten.

Jeg havde ikke nogen forventning om at Kirstens feminine uddannelse ville have så stor indflydelse på så mange livsområder som det fik og stadig har.

De værktøjer jeg fik stoppet i Gudindetasken, er uvurderlige og jeg bruger dem hver eneste dag.

Jeg kan absolut sige, at mit liv har taget en helt anden drejning, for jeg kan ikke leve uden de redskaber nu og jeg kan her efter flere år se, at de stadig arbejder i mig.

Der er ikke en eneste ting i mit liv, der ikke er transformeret!

Jeg er blevet så hammergod til at manifestere de ting, jeg gerne vil opnå, nogen gange på et par timer, nogen gange overnight, og jeg bliver stadig lamslået over at det kan lade sig gøre.

Når man først har været på Kirstens forløb er det som et kæmpe skib, der er sat fra land og som ikke kan standses igen, når man først er startet på denne kurs.

Kirstens ukuelighed og hendes måde at dele al sin erfaring og viden på, må jeg også fremhæve som fuldstændig afgørende for, at jeg har fået så meget ud af forløbet, som jeg har.”

—Sanne Graulund – Founder Voicefactory Denmark – www.voicefactory.dk & www.sannegraulund.dk

”Kirsten Stendevad er den smukkeste nulevende Gudinde jeg kender.

Kirsten har stor forståelse for kvindeliv og er dybt engageret i at give dem/os redskaber i hænde, så vi selv kan være ansvarlige for at opbygge et meningsfyldt liv. Det betyder, at Kirsten i sin undervisning er meget inspirerende, og en rollemodel for kvinder i alle aldre. Hun ved meget, hun tør og hun kan.

Så er Kirsten flot og smuk at se på.

Hun gør meget ud af sit ydre, men det er den kærlige, rene og kloge udstråling hun har, der sammen med hendes inspirerende ord virker.

At møde andre kvinder, hvor der er mulighed for at danne netværk og skabe venskaber er også en uvurderlig del af at deltage i Kirstens undervisning.”

—Cecilia Klose -Selvstændig, www.alexander-technique.dk

Kirsten er en af de sjældne der tilbyder at dele hendes helt igennem fantastiske teknikker til at blive iværksætter på den ikke-knoklende, men indbringende måde. Jeg følger hendes forløb fra Tyskland – altså online – og det fungerer på alle måder.

Hvad der er så ekstraordinært ved Kirsten er at hun selv har gået vejen og gør det stadig. Hun lærer fra sig på en måde, der skaber helt fantastiske resultater ikke kun for mig men for os alle – og på en måde blæser modstand og selvsabotage væk, så man kan gå direkte til kernen og arbejde derfra.

Det er en sand gave at blive set og hørt af en, der selv har en business der er bygget rundt om hendes liv og familie og ikke omvendt.

At tage en uddannelse i Feminint Lederskab gav fuldstændig mening for mig. Der er for mig ingen tvivl om at det er værdifuldt både privat og professionelt at integrere flere feminine værdier som empati, nydelse, lethed, hjælp, fællesskab, healing og indre navigation – ikke bare for kvinder selv, men også for business og samfund. Jeg havde den skønneste fest gennem den uddannelse og min udvikling har taget raketfart siden.

Jeg kan på alle måder anbefale Kirstens uddannelse i Feminint Lederskab – specielt hvis du vil være med til at forme og skabe din egen og klodens fremtid.”

—Mia Poulsen – Entreprenør, Økonomisk Virksomhedsrådgiver, Coach, – www.miapoulsen.com

”Noget af det jeg har syntes har været rigtig fint, det har været energi arbejdet, altså det med at forstå værdien af at holde sig på den positive bane. Jeg har nydt yogaen meget, jeg har siddet i kørestol i mange år og været lam i benene, og nu kan jeg bevæge dem igen.

Jeg tænker der hvor jeg har rykket mig mest, det er på det fysiske plan, at kunne noget mere med mine ben. Men også mindsettet: at jeg tænker anderledes nu end før, og det kan jeg rigtig godt lide, for det giver nogle andre resultater.

Sådan noget som business, har Kirsten langt mere styr på end jeg har. Det er godt at have en mentor som kan komme med nogle forslag hvor jeg selv er fuldstændig blank. Jeg elsker at hun har de positive forventninger til mennesker, det gør at de fleste ofte reagerer fra det positive sted. Kirsten vil gerne se folk stort, og hun holder visionen. Hun er sindsygt dygtig til at skabe netværk og et rum, hvor folk giver til hinanden, det værdsætter jeg stort. Det skaber kraft, der smitter af og gør det nemmere for mig at manifestere konkrere resultater.”

Idag kan Kristina, der havde siddet i rullestol i 14 år efter en trafikulykke, da hun kom på uddannelsen i feminint lederskab, både gå og danse. Hun har  siden taget en uddannelse til yoga lærer og doneret sin kørestol til velgørenhed.

—Kristina Sangvita – www.alterstoette.dk

”Kirsten, du formår virkelig at trække det spirituelle med ind i det nye årtusinde på en fantastisk skøn feminin og tidssvarende måde. Det er et meget berigende rum som skabes på dine kurser, og dit energiarbejde er fantastisk. Man kan simpelthen ikke andet end føle sig meget velkommen, inspireret og opløftet omkring dig.

Du er en stor healer hvis du spørger mig, og jeg har haft den glædelige oplevelse at få læst min energi af dig og følte mig set så dybt i min essens, at mit indre stadig jubler af glæde over genkendelsen når jeg tænker på det. Jeg glemmer aldrig mere hvem jeg er, for det skabte en permanent forbindelse i mit indre.

At have været på dine kurser har været en af de største gaver jeg har givet mig selv. Det har centreret mig mere i mine styrker, givet dyb glæde ved at være præcis den jeg er og fået min sjæl i førersædet.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirstens Feminine Gudinde og Business kurser.”

—Susanne Hedal Sørensen, spirituellivsstil.dk

“Jeg har deltaget i Kirsten Stendevads Feminine Leadership forløb Det har gjort en stor forskel for mig, både i mit private liv og i høj grad også i min forretning. Jeg er blevet mere bevidst om de processer der ligger bag de måder, jeg indtil nu har handlet på, og jeg har gennem forløbet kunne rette dem til, så jeg er blevet mere effektiv og fokuseret. Desuden har jeg fået øjnene op for vigtigheden af at implementere de feminine værdier og egenskaber. Som direkte udslag af kurset har jeg lavet nye tiltag  i min forretning som har givet en positiv vækst.”

—Kathrine Hjenner – www.samedic.com

”Det at have gået på forløb hos Kirsten, har sat en stor personlighedsudvikling igang hos mig, og åbnet op for en utrolig feminin side i mig, som jeg havde mistet kontakten til.

Jeg har nu taget ejerskab for mit liv og mine egne drømme. Takket være Kirsten og de andre inspirerende kvinder på uddannelsen, har jeg fået begge verdener: jeg kan godt være en rigtig god mor sådan som jeg gerne vil være det, en god livspartner og samtidig også være selvstændig.

”Når jeg tænker Kirsten Stendevad, så tænker jeg femininitet, kvindelig styrke, humor, omsorg, magnetisme, inspiration, energi, glæde ved at være kvinde og den styrke der er i  at være kvinde.

Kirsten er meget autentisk og det er også det hun prøver at give videre. At man skal søge ind til kernen af hvem man selv er og ikke kopiere andre, at man så godt kan lade sig inspirere er ok, men man skal finde ind til sin egen unikke kerne.”

—Tanja Raft Damborg – Iværksætter

”Grunden til at jeg tog et forløb hos Kirsten var fordi jeg ønskede at styrke min evne til at leve et nydelsesfuldt liv og samtidig var jeg tiltrukket af den måde Kirsten gjorde det på, for det var sådan en fin højtvibrerende og dyb måde. Jeg fik præcis det ud af forløbet, jeg kom efter. Jeg havde en tendens til at være flyvsk og løbe fra det ene til det andet, Kirsten havde en super dejlig ro og samtidig følte jeg meget genklang med at gøre alting så vidt muligt på en nydelsesfuld måde.

Kirsten er utrolig generøs og gavmild. Hun har en fantastisk evne til at se det smukke og største potentiale i alle mennesker og i de mindste bagatel ting, hvilket er ret imponerende.

Den oprigtige, ærlige, kærlige og inderlige måde Kirsten var i sin søns sygdomsperiode og samtidig ledte et hold igennem en uddannelse, var så inspirerende og transformerende for alle, at jeg stadig ikke rigtig har ord for det i dag. Ingen bedre end hun, kunne nogensinde undervise i det her, for hun underviser ikke, hun ER det. Feminint lederskab i hver en celle TAK for dig Kirsten og alt du er og giver. Og for alt du har givet til mig.”

—Sofia Vinzent Jacobsen – Hestehvisker og uddannelsesleder, sofiavinzentjacobsen.dk


Kurset er jo mere end business. Og det er dét der er godt. For blandingen af teorier (det maskuline) og nydelse via ro og øvelser (det feminine) giver fremdrift. Og dét at være i et netværk af kvindelige iværksættere, der bakker hinanden op, lytter og kommer med gode ideer er helt fantastisk.

Vi deler alle vores succes´er og for kvinder med janteloven i baggrunden, er det i sig selv helt fantastisk. Vi er et netværk af kvinder med forskellige baggrunde, forskellig bagage i rygsækken men alle med et ønske om at få det hele til at gå op i en større enhed. Business og privaliv. Og så meget gerne med et stænk af nydelse. Og det kan faktisk lade sig gøre!

Dette netværk, samt Kirstens fantastiske måde at guide os på, har medført at jeg nu har startet min virksomhed og i den grad tror på at jeg kan. På trods af at jeg aldrig før i tiden har troet, jeg ville være i iværksætter.

Mette SoebergDigital opfinder

Jeg selv og min forretning har taget kvantespring i det forgange år, med din støtte, viden og hjælp og med det fantastiske netværk af andre hjertekvinder, du samler omkring dig, der alle bakker op, hjælper og løfter hinanden.

Camilla Schou AndersenMentor for mønsterbrydere

Min absolut mest interessante oplevelse af dine forløb er, at jeg nu kan mærke en langsom, vedvarende forandring kommende indefra mig selv. Min vision er blevet så meget mere en del af mig at den holder mig trygt i sit spor. Med hjælp af alle de gode værktøjer jeg har lært føles det efterhånden som at jeg mere og mere stoler på den feminine vej – på tillidens vej, the “divine timing”, den særdeleshed der en min og at vejen lægger sig på plads foran mig som jeg går – et skridt ad gangen med klogskab, nysgerrighed, nye tiltag og med en hvisken fra mit indre at alt er ok, – SÅ fandens ok! Hurra for dig og os allesammen!!

Catharina Nordlindh, Billedkunstner
GØR SOM TUSINDVIS AF FRONTLØBERE


Illumina betyder “Oplys mig”

Tilmeld dig Illuminate Me nyhedsbrevet og modtag gratis:


 • Første kapitel af bogen “Fremtiden er feminin”
 • Summary af de 7 Spilleregler i det 21. århundredes Lederskab
 • Inspiration til dit eget lederskab, fra Kirsten og hendes internationale netværk af innovatører, rollemodeller og thoughtleaders
Tilmeld dig her:
Obs: Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

 • Træn dit fremtidslederskab på kun 5 minutter om dagen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Så deltag i min online summit om Lederskab i det 21. århundrede. SKRIV DIG OP HER OG MODTAG GRATIS ADGANGSBILLET

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet

 • FREMTIDEN ER FEMININ – ER DU?

  PS: Din e-mail er i trygge hænder: vi videregiver den ikke til andre, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.