Følgende handelsbetingelser gælder for al handel, der udgår fra Kirsten Stendevads virksomhed med CVR 2704 4956, om du køber via bankoverførsel, paypal, internetshop eller kontant.

Alle kurser, produkter og uddannelser i denne shop på www.illuminainternational.com udgår fra Kirsten Stendevad, CVR nr. 2704 4956 ved Kirsten Stendevad, Sortedam Dossering 53D, st, 2100 København Ø. Vi kan kontaktes på info@kirstenstendevad.com, tlf + 45 31 32 65 64.

Alt i shoppen kan købes med VISA og Dankort, hvis man vil betale med American Express eller Mastercard kan man gøre det via paypal-knappen.

Alle priser angives i danske kroner (DKK) og hvis der står ex moms bliver de tillagt 25% moms ved kassen.
For alle køb i shoppen forventes du selv at kontakte os, hvis du skifter kort.

Betalingsbetingelser vedrørende forløb i forskellige former for Lederskab, Cirkler, Online forløb, Live forløb, Home-Study Kits og Individuelle Sessioner.

Uddannelse, kurser, workshops og cirkler afvikles på de angivne tidspunkter. Hvis Kirsten bliver forhindret i selv af afholde selve live kurset, stilles hendes undervisning til rådighed online, og du vil møde en spændende gæstelærer til kurset. Hvis kurser eller workshops skulle blive aflyst, får køber enten et andet tilbud, eller det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en dag bliver dagen erstattet af en ny dato. Du kan betale forløb i rater mod et mindre administrationsgebyr.

Tilmelding til lederudviklings- og mentorforløb er bindende. Hvis du afbestiller din deltagelse inden otte dage før du er startet på forløbet, bliver du faktureret et administrationsgebyr på 5 % af kursusprisen plus moms. Hvis du vil afbestille, når der er under otte dage til du starter på forløbet, har du følgende valgmuligheder: Du kan sende en anden person end dig selv, eller du kan udveksle dit kursusgebyr til nogle af vores andre ydelser. Når der er otte dage eller under til du starter på forløbet, kan du ikke længere få pengene retur.

For live forløbene gælder det, at man kan afmelde sin deltagelse op til 14 dage efter at man officielt har sagt ja til en af de begrænsede deltagerpladser på et hold, og har fået adgang til online materialet. Hvis man afmelder sig indenfor de første 14 dage, betaler man kun første rate. Derefter er tilmeldingen bindende.

Det er således ikke muligt at springe fra et forløb midt i forløbet. Selvom du skulle vælge at ikke møde op til undervisningen, hæfter du stadig for den fulde pris af det produkt, du har sagt ja til.  Essensen af de enkelte undervisningsmoduler  stilles til rådighed online og kan ses hjemmefra, skulle du være forhindret i at deltage. Bliver du syg eller på anden måde forhindret på grund af force majeure, kan du vente med at afslutte dit forløb til næste hold.

Betaling for lederudviklingsforløb kan foregå i rater og skal være afviklet inden forløbets afslutning, medmindre andet aftales.

For online kurserne gælder det, at man kan afmelde sin deltagelse op til 14 dage efter køb. Her er hvordan det fungerer:

Da du får adgang til det digitale materiale fra det øjeblik, du tilmelder dig, er der ikke nogen fortrydelsesret på varen.

Men hvis du indenfor de første 14 dage efter dit køb ikke føler produktet lever op til vores løfte, så send os en email.

Vi beder så om at se det fuldførte kursusarbejde, så vi er sikre på, at du gav forløbet en chance – og så vi kan lære af vores fejl og bruge din feedback til at skabe det bedste produkt af sin slags på markedet.

Når vi har set, at du har fuldført kurset, får du en fuld refundering af din investering.

Vær opmærksom på deadline for afmelding, så der ikke er nogen tvivl.

Vi sætter nemlig store kræfter ind på hver enkelt kursist fra starten, for at give dig den bedst mulige oplevelse, og det er klart, at vi helst vil bruge de kræfter på kursister, der er ligeså dedikerede som os til at modtage det løft og den transformation, forløbet giver mulighed for.

Altså: hvis du udfører opgaverne, og ikke modtager værdi, så send blot dine udførte opgaver indenfor de første 14 dage, og få en refundering.

Køb af individuelle sessioner er bindende. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon – eller skype forbindelse.

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmet på uddannelse eller kurser undervejs, for eksempel ombytning af rækkefølge i emnerne eller nye måder at levere indholdet på såsom lydfiler i stedet for videofiler, der kan vise sig for store til at ses på deltagernes mobile medier. Det kan også ske at vi pga uforudsete omstændigheder er nødt til at ændre en dato. Dette for at kunne tilpasse vores tilbud til den enkelte gruppe, og til de behov og erkendelser, der kan opstå undervejs. Deltagerne får dog altid det indhold, de har købt. Når vi introducerer et nyt koncept, som der er større chance for bliver justeret undervejs, afspejles det i en reduceret intropris.

Betalingsbetingelser vedrørende produkter (her skelnes mellem forløb og produkter. For regler vedr. forløb, se ovenfor).
Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i særlige tilfælde kan der gå længere, fx hvis der er tale om et kursus, der optages, som ikke er begyndt endnu. Der gives ikke penge retur for online produkter, der er leveret.

Betalingsbetingelser for abonnement på online forløb
Efter tilmelding til et online forløb, bliver der trukket det månedlige beløb hver måned på dit kort eller via paypal. Beløbet trækkes automatisk. Hvis du skifter kort eller beløbet af andre grunde ikke kan trækkes, er du selv ansvarlig for at betale dit abonnement til tiden på anden vis, fx via bankoverførsel.
Du får adgang til produktet via en mail med link og login. Hvis du har feedback til Kirsten, kan du sende den til info@kirstenstendevad.com.

Som deltager skal du levere en funktionel mailadresse, hvorpå du kan modtage de ydelser, du har købt adgang til via dit medlemsskab. Hvis du ønsker at ændre din mailadresse, kan det gøres ved at skrive til info@kirstenstendevad.com.

Vi kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os på info@kirstenstendevad.com.

Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne, da det er ekstra arbejde og udgifter for os at finde frem til gamle kvitteringer.

Illumina International forbeholder os ret til at afmelde medlemmer, der af en eller anden grund ikke betaler deres abonnement til tiden med øjeblikkelig varsel fra den måned, der ikke er dækning for. Husk selv at meddele os, hvis du skifter kort på info@kirstenstendevad.com.

Der trækkes aldrig et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Illumina International gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer, når dit køb er afsluttet.

Rettigheder
Kirsten Stendevad har alle rettigheder til de digitale produkter og materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til uddannelser, mentorforløb, cirkler, produkter, lounge-medlemskab, onlineforløb og individuelle sessioner. Kirsten Stendevad har ikke rettigheder til de produkter, hun citerer fra andre, fx ved at henvise til en youtube sang eller en ted talk. Ved køb opnås brugsret til Kirsten Stendevads egenproducerede produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Produkter, materiale og koncepter må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Kirsten Stendevads virksomhed. Kirsten Stendevad eller hendes virksomheder og unikke koncepter må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

Rettigheder i forbindelse med Cirkler:

Hvis du vil lave gudinde cirkler/forløb i feminint lederskab uafhængigt af Kirsten, bedes du ændre konceptet, så det er ikke en kopi, og ikke kan blive betragtet som sådan.

Alternativt kan du betale en licensafgift for at låne konceptet, som aftales på forhånd.

Hvis 4 eller flere af disse elementer i din egen cirkel er til stede, kan den betragtes som så stærkt inspireret af Kirstens cirkel koncept, at der er juridisk begrundelse for at kalde det en kopi:

 • Kvinder sidder i en cirkel omkring den feminine indretning à la rosenblade og boa
  • Fokus på “indre karriere”/personlig udvikling
  • Indbyrdes pagt om at løfte hinanden
  • Fokus på det feminine og lederskab
  • Udtrykket Goddess, feminin leder, Gudinde, Feminin Leder, Feminint Lederskab
  • Brug af 6 intelligenser (mentale, følelsesmæssige, fysiske, åndelige, energisk, kollektive)
  • Holistisk fokus (med et helt liv, idet den arbejder på alle områder af livet)
  • Pral-udfordring-intention praksis
  • Regelmæssig kontakt med Partner
  • Brug af visualiseringer og Yoga-øvelser
  • Brug af digital læring mellem sessioner
  • Brug af online-forum på FB mellem sessioner

Det er ikke tilladt for uddannelsesdeltagere eller cirkelledere at kalde en cirkel, der er lavet uafhængigt af Kirsten for Goddess Leadership Circle, Feminine Leadership Circle, Feminin Lederskabscirkel eller Gudinde cirkel, dette for at der ikke kan opstå forvirring om, hvem der udbyder hvad.

Kirstens anbefalinger:

I stedet for at kopiere, anbefaler vi, at du:

 1. Enten følger Kirstens gennemtestede koncept og benytter dig af det brand, netværk og den erfaring, hun har opbygget.
 2. Eller opfinder dit eget unikke koncept.
 3.  Eller finder en måde at skabe win-win med Kirsten iht den nye feminine forretningsmodel, hvor konkurrence erstattes med konkollegaskaber.

Her er de måder, hvorpå du kan skabe a good deal for everybody, hvis du føler dig så inspireret af Kirsten gennemtestede koncept, at du gerne vil skabe noget lignende:

 • Henvis dit netværk til Kirsten, ligesom Kirsten har gjort med Mama Gena. Via Kirstens PR, har Mama Gena fået udgivet to bøger i Danmark, og flere og flere danske kvinder deltager i hendes programmer = win-win.
  • Anbefal/sælg Kirsten produkter som supplement til dine egne (vi kan give dig en VIP deal og procenter af salget = god deal for dit netværk og passiv indtægt til dig)
  • Giv Kirstens bog om Feminint Lederskab til deltagerne (Vi kan give dit netværk en VIP deal)
  • Opret emner med dine specialer og samarbejd med Kirsten om at co-brande din unikke nye cirkel, så du får profileret dig som Feminin Leder med speciale indenfor dit område.
  • Opfind flere måder, og foreslå dem til Kirsten.

Såfremt de(t) leverede produkter/materiale og Kirsten Stendevads navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Kirsten Stendevad berettiget til en bod på 120.000 kroner per overtrædelse. Såfremt der er tale om en fortsættende overtrædelse beregnes ny konventionalbod for hver påbegyndt måned. Kirsten Stendevad er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Fotografering:

Da en del af vores unikke koncept er, at al undervisning skal kunne opleves hjemmefra, må deltagere påberegne at komme med på fotos og video. Hvis deltageren ikke vil give tilladelse til at blive filmet eller fotograferet, er det deltagerens egen forpligtelse at holde sig udenfor linserne. Illumina International har ret til at anvende stillfotos og videoer, hvori der ikke angår fortroligt materiale, til markedsføring medmindre deltageren skriftligt har frabedt sig dette. Hvis Illumina International ønsker at bruge videoklip, hvor deltagerne udtaler sig til kameraet, kan det kun ske med deltagerens mundtlige eller skriftlige accept.

Ansvar:
Alle produkter er beregnet på mennesker, der er sunde og raske, fysisk og psykisk. Du anvender undervisningen og materialet på eget ansvar.

Ethvert erstatningsansvar, som Kirsten Stendevad måtte pådrage sig i relation til sine produkter, kurser, coaching, uddannelser og abonnementer, er begrænset til direkte skade og tab. Kirsten Stendevad skal under ingen omstændigheder være ansvarlig for indirekte skade eller tab. Ansvarfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Kirsten Stendevad har handlet simpelt uagtsomt. Kirsten Stendevads erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på det produkt eller den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører.

Sprog:
Disse handelsbetingelser er udfærdiget på dansk.

Kirsten Stendevad kan dog frit vælge, hvorvidt al anden kommunikation (både mundtlig og skriftlig), herunder undervisningsmateriale og -sprog, skal være på dansk eller engelsk.

Lovvalg og værneting:
Uoverensstemmelser mellem Kirsten Stendevad og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

Garanti:

Du kan få din investering tilbage, hvis du ikke er 100% tilfreds.

Her er hvordan det fungerer:

Da du får adgang til det digitale materiale fra det øjeblik, du tilmelder dig, er der ikke nogen fortrydelsesret på varen.

Men hvis du indenfor de første 14 dage efter dit køb ikke føler produktet lever op til vores løfte, så send os en email.

Vi beder så om at se det fuldførte kursusarbejde, så vi er sikre på, at du gav forløbet en chance – og så vi kan lære af vores fejl og bruge din feedback til at skabe det bedste produkt af sin slags på markedet.

Når vi har set, at du har fuldført mindst det første modul, får du en fuld refundering af din investering.

Vær opmærksom på deadline for afmelding, så der ikke er nogen tvivl.

Vi sætter nemlig store kræfter ind på hver enkelt kursist fra starten, for at give dig den bedst mulige oplevelse, og det er klart, at vi helst vil bruge de kræfter på kursister, der er ligeså dedikerede som os til at modtage det løft og den transformation, forløbet giver mulighed for.

Altså: hvis du udfører opgaverne, og ikke modtager værdi, så send blot dine udførte opgaver, og få en refundering.

Efter de første 14 dage er din tilmelding bindende, og du forpligter dig til at betale det fulde forløb, uanset om du deltager fuldt ud.

Det skal understreges at du deltager på eget ansvar og at det er dit eget ansvar at få det udbytte du kom efter ved at bede om det, og følge anvisningerne. Der gives ingen garanti for resultaterne, da de er individuelt bestemte, men du kan regne med min fulde dedikation og opbakning.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til
Center for Klageløsning via
www.forbrug.dk.

EUKommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her

http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores email adresse: info@kirsteninternational.com

© 2021 Kirsten Stendevad. Alle rettigheder forbeholdes.

Kirsten Stendevad, Illumina International, CVR 2704 4956, Prins Constantins vej 5, 2000 Frederiksberg.

 • Træn dit fremtidslederskab på kun 5 minutter om dagen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 • Så deltag i min online summit om Lederskab i det 21. århundrede. SKRIV DIG OP HER OG MODTAG GRATIS ADGANGSBILLET

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet

 • FREMTIDEN ER FEMININ – ER DU?

  PS: Din e-mail er i trygge hænder: vi videregiver den ikke til andre, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.