Hvordan man har en usynlig bror


“Nu må vi finde en anden måde at være familie på” sagde min søn, David Cozmo på 10, da hans bedste ven og højtelskede 7-årige lillebror, min dejlige dreng, Sebastian Calvin Kenzo holdt op med at trække vejret efter 6 måneder med en sjælden, højaggressiv, uhelbredelig kræftsygdom.Få dage senere viste Cozmo hvordan, da han tegnede og skrev denne bog til sin anden lillebror, Jonathan Nicholas Tazo på 2.

Bogen er ikke særlig lang, men rummer et opmuntrende budskab til efterladte, der ikke har lyst til at holde op med at have et forhold til deres elskede bare fordi vedkommende ikke længere går på jorden. Vores familie fandt i hvert fald trøst og opmuntring i bogen, og håber det samme kan blive tilfældet for andre. Bogen viser, at man ikke kun mister, når nogen dør. Man modtager også. I vores tilfælde, en usynlig søn og bror.

Bogen findes i mange versioner, alt efter hvad det er for en person, der er gået bort. Se mere på www.davidcozmo.com

Denne pris er inkl. 25% moms og fragt indenfor EU. En del af overskuddet går til at hjælpe andre børn, der møder lidelse på deres vej.

Hvis du ønsker et signeret eksemplar, eller en dedikation, kan du angive det i kommentarfeltet.

Del gerne bogens eksistens med nogle, der kan have glæde af den. Tak fordi du hjælper med at sprede Lys.

Du kan bestille bogen lige her

 

  • Træn dit fremtidslederskab på kun 5 minutter om dagen

    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Så deltag i min online summit om Lederskab i det 21. århundrede. SKRIV DIG OP HER OG MODTAG GRATIS ADGANGSBILLET

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • FREMTIDEN ER FEMININ – ER DU?

    PS: Din e-mail er i trygge hænder: vi videregiver den ikke til andre, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.